Word sjablonen laten maken

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan

 

Profiteer van onze kennis op het gebied van Word sjablonen

Met Word sjablonen zorgt u ervoor dat u op een eenvoudige manier documenten kunt maken volgens uw huisstijl. Door gebruik te maken van een goed Word sjabloon wordt een document eenvoudig op te maken, waardoor de gebruiksvriendelijkheid toeneemt. Zo kunt u gemakkelijk de juiste kopjes kiezen. Daarnaast is de kans op fouten kleiner en ogen documenten herkenbaar en professioneler. Profiteer daarom van onze kennis en ervaring op het gebied van sjablonen voor Microsoft Word.

Informatie aanvragen


Word sjablonen laten maken: intelligent en gebruiksvriendelijk

Een Word sjabloon kan meer zijn dan alleen een juiste opmaak en positionering van gegevens. Dergelijke sjablonen kunnen ook slim gemaakt worden om het gebruik verder te vereenvoudigen met extra functionaliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van een invuldialoog aan een Word sjabloon of extra functionaliteiten op het lint van Word.

Extra functionaliteiten

extra functionaliteiten in een Word sjabloon

Maak gebruik van een Rapport sjabloon voor Microsoft Word

Verschillende Word sjablonen laten maken

We kunnen verschillende sjablonen ontwikkelen om een brief, factuur, agenda, memo of notulen op te stellen. Onze sjablonen spelen een belangrijke rol binnen verschillende organisaties, waardoor wij organisatiebreed ervaring hebben met een diversiteit aan soorten sjablonen. Maakt u regelmatig rapporten? Kies dan voor een rapportsjabloon. Hierin worden de inhoudsopgave, hoofdstukken, paragrafen, etc. precies volgens de huisstijl ingericht. We installeren tevens de juiste lettertypes. Zo hoef je je als gebruiker enkel te richten op de inhoud van het document. De opmaak en de positionering van de standaard gegevens worden automatisch in het document gevoegd. Zo kan je meer documenten per dag maken en daalt het aantal foutjes. Benieuwd naar welke oplossingen wij voor jou kunnen bieden? Neem contact met ons op.


Ondersteuning Microsoft Office-versies

We ontwikkelen Word sjablonen met ondersteuning voor Word 2010, 2011 (Mac), 2013, 2016 & Office 365. Ondersteuning nodig voor een oudere versie van Microsoft Word? Informeer naar de mogelijkheden.

Naast Word sjablonen zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van sjablonen voor PowerPoint en Outlook.

word sjablonen met ondersteuning voor meerdere versies van microsoft office