Word sjablonen laten maken

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan

 

Profiteer van onze kennis op het gebied van Word sjablonen

Met Word sjablonen zorg je ervoor dat je op een eenvoudige manier documenten maakt volgens je huisstijl. Een goed doordacht Word sjabloon maak je het gebruikers gemakkelijk. Zo kun je alle toegestane stijlen (kopjes, onderschriften, titels, etc.) in de stijlenbalk van Word opnemen en alle overige stijlen verwijderen. Zo stuur je aan dat alleen een beperkt aantal stijlen worden gebruikt. Een goed sjabloon maakt de kans op fouten kleiner en geeft documenten een herkenbaar en professioneel uiterlijk. Profiteer daarom van onze kennis en ervaring op het gebied van sjablonen voor Microsoft Word.

Informatie aanvragen


Word sjablonen laten maken: intelligent en gebruiksvriendelijk

Een Word sjabloon kan meer zijn dan alleen een juiste opmaak en positionering van gegevens. Door Wordsjablonen met extra functionaliteiten slimmer te maken, kun je het opmaken van documenten eenvoudig maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toevoegen van standaard tabelstijlen om tabellen snel te laten opmaken, of extra knoppen op het lint van Word om koppen en opsommingen snel toe te passen.

Extra functionaliteiten

extra functionaliteiten in een Word sjabloon

Maak gebruik van een Rapport sjabloon voor Microsoft Word

Verschillende Word sjablonen laten maken

We kunnen verschillende sjablonen ontwikkelen om bijvoorbeeld een brief, factuur, agenda, memo of notulen op te stellen. Maak je regelmatig rapporten? Kies dan voor een rapportsjabloon. Hierin worden de inhoudsopgave, hoofdstukken, paragrafen, etc. precies volgens de huisstijl ingericht. We stellen tevens de juiste lettertypes in. Zo hoef je je als gebruiker enkel te richten op de inhoud van het document. De opmaak en de positionering van de standaard gegevens worden automatisch in het document geregeld. Zo kun je meer documenten per dag maken, met minder fouten. Benieuwd naar welke oplossingen wij jou kunnen bieden? Neem contact met ons op.


Ondersteuning Microsoft Office-versies

We ontwikkelen Word sjablonen met ondersteuning voor Word 2010, 2011 (Mac), 2013, 2016 & Office 365. Ondersteuning nodig voor een oudere versie van Microsoft Word? Informeer naar de mogelijkheden.

Naast Word sjablonen zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van sjablonen voor PowerPoint en Outlook.

word sjablonen met ondersteuning voor meerdere versies van microsoft office