Extra functionaliteiten

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan

slimme sjablonen in Microsoft Word

Functionelere Word sjablonen

Het gebruik van Word sjablonen kan nog eenvoudiger gemaakt worden door extra functionaliteiten toe te voegen. Zo kun je gebruikmaken van invuldialogen, logoweergave (aan/uit), ImageClipper, pagina draaien, koppelingen met bedrijfsapplicaties of adresboeken, multitalige documenten en het automatiseren van allerlei standaardhandelingen.

Meer informatie aanvragen


Huisstijlondersteuning

Door extra functionaliteiten aan Microsoft Word toe te voegen kun je je huisstijl nog beter ondersteunen. Het gebruik van sjablonen wordt nog eenvoudiger: medewerkers maken documenten nog sneller en gegarandeerd volgens de juiste huisstijl.

Huisstijlondersteuning en bouwblokken Microsoft Word

Word sjabloon met extra functionaliteiten op het lint

Gepersonaliseerd lint in Word

Door het toevoegen van extra knoppen op het lint in Microsoft Word maak je verschillende functionaliteiten eenvoudig toegankelijk, waardoor je sneller kunt werken.


Invuldialogen

Alle benodigde gegevens worden aan de hand van een invuldialoog op de juiste plaats in een Word sjabloon gezet. Dit scheelt veel handmatig werk en bespaart een hoop tijd.

invuldialoog-in-een-word-sjabloon

Logoweergave aan of uit in een Word sjabloon

Logoweergave (aan/uit)

Wordt er afwisselend geprint op voorbedrukt en blanco papier? Met deze functionaliteit kan het logo in het document eenvoudig worden aan- en uitgeschakeld. Hiermee is eenzelfde Word sjabloon geschikt voor het afdrukken op zowel voorbedrukt als blanco papier.


Pagina draaien

Met pagina draaien kun je zowel verticale als horizontale pagina’s invoegen in een document. Hierbij worden de huisstijlelementen, documentgegevens en paginanummering correct meegedraaid.

pagina draaien in een word sjabloon

Presentaties in meerdere talen

Multitalige documenten

Het kan voorkomen dat documenten in meerdere talen opgesteld moeten worden. Met onze software kan in de Word sjabloon een taal geselecteerd worden. De gegevens en standaard inhoud staan vervolgens direct in de juiste taal in het document.


ImageClipper: eenvoudig afbeeldingen invoegen

Heb je ook problemen met het invoegen van afbeeldingen in de juiste verhouding en kwaliteit in je document? Met ImageClipper zijn afbeeldingen eenvoudig in de juiste verhouding en kwaliteit in het document te plaatsen. Altijd een passende en kwalitatieve uitsnede zonder uitrekken of samenduwen.

Eenvoudig afbeeldingen invoegen in een Word sjabloon

functionaliteiten_img

Extra functionaliteit niet gevonden?

De meest voorkomende extra functionaliteiten voor Word sjablonen hebben wij hierboven beschreven. Er is natuurlijk nog veel meer mogelijk. Ben je dus op zoek naar een andere extra functionaliteit? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen