Word sjablonen in lijn met je huisstijl

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan

Word sjablonen in lijn met je huisstijl

Als een sjabloon goed ontworpen is, is je huisstijl er direct in te herkennen. De combinatie van (de grootte en positie van) je logo, je huisstijlkleuren en lettertypen zorgen ervoor dat je documenten een uniforme uitstraling krijgen. Een goed Word sjabloon begint daarom met een goed ontwerp. Als het ontwerp er eenmaal ligt, gaan wij voor je aan de slag.

Wat wordt er in een Word sjabloon vastgelegd?

Om te zorgen dat het ontwerp goed wordt toegepast, is het belangrijk dat alle elementen in het sjabloon terugkomen. Wij stellen daarom zoveel mogelijk huisstijlelementen in. Daarbij valt te denken aan voor de hand liggende elementen als de positie van je logo, je lettertypen, regelafstanden en stijlen voor hoofdstukken, paragrafen, etc. Maar er kan nog veel meer, zoals het instellen van standaard tabelstijlen, voor veelgebruikte tabellen, het maken van opsommingstekens aan de hand van een huisstijlelement en het bieden van keuzes voor standaard voorbladen. Allemaal opties die het de gebruiker makkelijker maken om volgens de huisstijlregels een document op te maken.

Een Word sjabloon kunnen wij verder voorzien van o.a. de volgende functionaliteiten:

  • Het toevoegen van menuknoppen aan het Microsoft Word lint
  • Invuldialogen voor het invullen van gegevens voor een document
  • Invoegen van standaard teksten, zodat het wiel niet iedere keer opnieuw uitgevonden hoeft te worden
  • Standaard opmaak voor tabellen voor een professionele uitstraling van je data
  • Instellen van de opmaak; zodat lettertypes, kleuren, marges en de positionering altijd goed staan en eenvoudig gebruikt kunnen worden
  • Eenvoudig wisselen tussen verschillende talen, indien anderstalige mensen met dezelfde sjablonen werken
  • Printen op voorbedrukt of blanco papier of opslaan als PDF-bestand

Onze klanten

Onderstaande klanten maken al gebruik van onze op maat gemaakte sjablonen. De sjablonen worden op de wensen van de klant ingericht. Door gebruik te maken van onze sjablonen besparen onze klanten dagelijks veel tijd. Daarnaast kunnen de gebruikers zich volledig focussen op de inhoud van het document in plaats van de opmaak ervan. Dit resulteert in minder (stijl) fouten in het document.

Benieuwd naar welke oplossingen wij kunnen bieden? Neem contact met ons op en wij laten je graag de mogelijkheden zien.

extra functionaliteiten Word sjabloon