Word sjablonen in lijn met uw huisstijl

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan

Word sjablonen in lijn met uw huisstijl

Het gebruik van Word sjablonen kunnen wij eenvoudiger maken door extra functionaliteiten toe te voegen aan een Word sjabloon. Hierin staat uw huisstijl centraal. Wij zorgen ervoor dat uw huisstijl correct in de sjablonen wordt ingevuld. Zo hoeft u zich alleen nog maar te richten op de inhoud van documenten en niet meer op de opmaak ervan.

Hoe werkt een Word sjabloon?

Sjablonen kunnen simpelweg gezien worden als een verzameling van stijlen en opmaakinstellingen. Door het sjabloon op een slimme manier op te bouwen kan het een aanzienlijke tijdsbesparing opleveren wanneer je een document meer dan eens moet maken. Of het nu gaat om het maken van een rapport, offerte of een factuur; een sjabloon is voor al deze documenten een goede oplossing. Een Word sjabloon kunnen wij voorzien van o.a. de volgende functionaliteiten:

  • Het toevoegen van menuknoppen aan het Microsoft Word lint
  • Invuldialogen voor het invullen van gegevens voor een document
  • Invoegen van standaard teksten, zodat het wiel niet iedere keer opnieuw uitgevonden hoeft te worden
  • Standaard opmaak voor tabellen voor een professionele uitstraling van je data
  • Instellen van de opmaak; zodat lettertypes, kleuren, marges en de positionering altijd goed staan en eenvoudig gebruikt kunnen worden
  • Eenvoudig wisselen tussen verschillende talen, indien anderstalige mensen met dezelfde sjablonen werken
  • Printen op voorbedrukt of blanco papier of opslaan als PDF-bestand

Onze klanten

Onderstaande klanten maken al gebruik van onze op maat gemaakte sjablonen. De sjablonen worden op de wensen van de klant ingericht. Door gebruik te maken van onze sjablonen besparen onze klanten dagelijks veel tijd met onze sjablonen. Daarnaast kunnen de gebruikers zich volledig focussen op de inhoud van het document in plaats van de opmaak ervan. Dit resulteert in minder (stijl) fouten in het document.

Benieuwd naar welke oplossingen wij voor uw bedrijf kunnen bieden? Neem contact met ons op en wij laten u graag de mogelijkheden zien.

extra functionaliteiten Word sjabloon