Notulen maken in Word: slim & snel met een sjabloon

Notulen maken in Word wordt weer leuk om te doen

Gaat u notulen maken in Word? Misschien ergert u er zich wel aan dat opsommingen verspringen of dat lettertypes na kopiëren en plakken veranderen. Gelukkig kan het allemaal beter. Maak gebruik van een Word-sjabloon. Word-sjablonen zorgen niet alleen voor een juiste opmaak en positionering van gegevens, maar bevatten vaak ook intelligente hulpmiddelen. Met een notulen-sjabloon kunt u bijvoorbeeld makkelijk opsommingen maken of importeert u met één klik de notulen vanuit een ander programma. Ook andere gegevens – van aanwezigen tot datum en tijd – voegt u met één klik toe.

Zo maakt u makkelijker notulen in Word

Notulen maken in Word

Notulen maken in Word: Eenvoudig en snel met deze tips

Wat mag absoluut niet ontbreken in de notulen? Wat zijn tips om sneller notulen op te stellen? Wij geven u hierbij de gouden tips van de beste notulisten!

1. Maak een template, van waaruit u werkt. U hoeft hierdoor niet de volledige opmaak opnieuw te maken. Online zijn veel gratis templates te vinden. U kunt ook eenmalig een professioneel sjabloon laten maken door Word-sjabloon.nl, zodat uw huisstijl goed wordt doorgevoerd.

2. Breid uw Word-sjabloon uit met intelligente functies. Er zijn twee redenen om dit te doen. Ten eerste bespaart dit u veel tijd. Ten tweede is de kans op fout kleiner. Het is immers niet zo aardig als u de naam van een collega regelmatig fout schrijft. Meer weten over intelligente functies?

3. Als notulist bent u een belangrijke deelnemer van de vergadering. Schrijf niet alles op, maar noteer alleen belangrijke informatie. Vergeet volzinnen en gebruik alleen steekwoorden. Onderstreep of markeer beslissingen of actiepunten. Zo weet u achteraf precies wie wat moet doen.

4. Uitwerken van een vergadering kost vaak net zoveel tijd als de vergadering zelf. Reserveer hiervoor ruimte in uw agenda. Als een agenda een half uur duurt, houd dan het half uur daarna ook vrij.

5. Verstuur de notulen per mail dezelfde dag nog naar de aanwezigen. Plaats achter ieder agendapunt een verantwoordelijke. Dan weet u zeker dat de agendapunten worden opgepakt. Vraag daarnaast om feedback. Vinden de aanwezigen uw notulen te lang of juist te beknopt? Zo kunt u de voglende keer uw notulen iets aanpassen.


Notulen maken in Word

Notuleren is één, maar snel verwerken van notulen is ook belangrijk. Wij helpen u daar graag bij en ontwikkelen voor u een intelligent Word-sjabloon. Word-sjablonen kunnen meer zijn dan alleen een juiste opmaak en positionering van gegevens. Een Word-sjabloon kan ook slim gemaakt worden, bijvoorbeeld door extra functionaliteiten toe te voegen op het lint van Word. Ook is een directe koppeling met uw CRM-systeem mogelijk. Word-sjabloon.nl heeft veel koppelingen beschikbaar voor de meest gebruikte CRM-systemen.

Extra functionaliteiten

extra functionaliteiten in een Word sjabloon

word sjablonen met ondersteuning voor meerdere versies van microsoft office

Direct een offerte om een makkelijker notulen te maken?

Bent u geïnteresseerd in notuleren in Word en zoekt u een sjabloon? Of wilt u een bestaand sjabloon aanpassen of juist uitbreiden met intelligente functies? Laat het ons weten en wij sturen u een scherpe offerte!

Uw naam*

Bedrijfsnaam

E-mail*

Telefoonnummer

Onderwerp

Aantal sjablonen

Geef een korte omschrijving van uw offerte-aanvraag*

Bestaand ontwerp of voorbeeld meesturen?

verwijder

verwijder

verwijder

verwijder

verwijder

Nog een bestand toevoegen