Fax voorblad maken in Word: een sjabloon versimpelt dit

Fax voorblad maken in Word? Gebruik een sjabloon!

Bent u van plan een fax voorblad te maken? Zorg dan dat u een goede opbouw heeft. Gebruik een Word-sjabloon om een fax voorblad te maken. Word sjablonen helpen u om de juiste structuur te geven aan uw fax voorblad. Het opzetten van een goed voorblad dat voldoet aan de richtlijnen van uw bedrijf en alle informatie beschikt kan veel tijd kosten. Tijd die u niet iedere keer opnieuw wilt moeten investeren. Met een fax voorblad sjabloon kunt u eenvoudig de structuur en onderdelen van eerdere voorbladen hergebruiken. Daarnaast kunt u tekstblokken hergebruiken die optioneel toegevoegd kunnen worden.

Zo maakt u makkelijker een fax voorblad in Word

Factuur maken in Word

4 tips om een goed fax voorblad te maken in Word

Het opstellen van een professioneel fax voorblad kan bijdragen aan de uitstraling van uw bedrijf. Wanneer u de eerste keer veel tijd hierin heeft gestoken is het onnodig om de volgende keer “het wiel opnieuw uit te moeten vinden”. Wij geven u 4 tips om een goed fax voorblad te maken in Word in uw huisstijl.

1. Maak een template. Deze kunt u als basis gebruiken. U kunt u dan volledig focussen op de inhoud en hoeft zich om de structuur geen zorgen meer te maken. Online zijn veel gratis templates te vinden. U kunt ook een professioneel sjabloon laten maken door Word-sjabloon.nl, zodat uw huisstijl goed wordt doorgevoerd en de mogelijkheden van Word optimaal worden gebruikt.

2. Zorg dat de huisstijl op de juiste manier in het fax voorblad verwerkt is. Zodra het voorblad bij een potentiële klant of opdrachtgever uit het faxapparaat rolt, weet de andere partij met wie ze te maken hebben. Wanneer dit goed is gedaan geeft het een professionele uitstraling aan het document. Dit zorgt voor herkenbaarheid en kan bijdragen aan de gewenste uitstraling van uw bedrijf naar de klanten, leveranciers en andere relaties.

3. Maak gebruik van tekstblokken. Binnen Word bestaat de mogelijkheid om stukken content (teksten, afbeeldingen etc.) in een tekstblok te vatten. Deze functionaliteit is uiterst geschikt voor content die vaker gebruikt wordt, maar niet elke keer noodzakelijk is. Op deze manier gebruiken u en uw collega’s deze teksten of afbeeldingen makkelijk en foutloos.

4. Een voorloopscherm maakt het eenvoudiger om de gewenste informatie op de juiste plek in het document te integreren. Bij het openen van een nieuw fax voorblad kan direct de gevraagde data ingevuld worden. Deze wordt dan bij het invullen van het scherm op de verschillende plekken in het document gezet.


Het perfecte sjabloon voor een fax voorblad maken in word: Compleet en overzichtelijk

Wilt u de tijd die u heeft gestoken in het opzetten van een goed fax voorblad niet iedere keer opnieuw kwijt zijn? Maak dan gebruik van een sjabloon om de structuur (lay-out en huisstijl) of stukken tekst goed te kunnen borgen. Een Word-sjabloon kan ook slim gemaakt worden, bijvoorbeeld door extra functionaliteiten toe te voegen op het lint van Word. Ook is een directe koppeling met uw CRM-systeem mogelijk. Word-sjabloon.nl heeft veel koppelingen beschikbaar voor de meest gebruikte CRM-systemen.

Extra functionaliteiten

extra functionaliteiten in een Word sjabloon

word sjablonen met ondersteuning voor meerdere versies van microsoft office

Direct een offerte om een fax voorblad sjabloon te laten maken?

Bent u geïnteresseerd in een fax voorblad maken in Word? Of wilt u een bestaand sjabloon aanpassen of juist uitbreiden met intelligente functies? Laat het ons weten en wij sturen u een scherpe offerte!

Uw naam*

Bedrijfsnaam

E-mail*

Telefoonnummer

Onderwerp

Aantal sjablonen

Geef een korte omschrijving van uw offerte-aanvraag*

Bestaand ontwerp of voorbeeld meesturen?

verwijder

verwijder

verwijder

verwijder

verwijder

Nog een bestand toevoegen