Etiketten maken in Word? Gebruik een sjabloon!

Etiketten maken in Word? Gebruik een sjabloon!

Bent u van plan om etiketten in Word te maken? Een sjabloon zorgt voor structuur en helpt om de etiketten de juiste opbouw mee te geven. Microsoft Word heeft de mogelijkheid om één etiket, een vel met verschillende etiketten of een vel met identieke etiketten te maken. Deze worden dan precies zo geplaatst dat ze overeenkomen met de afmetingen van de labels die u gebruikt. Lees verder om de sjabloon tips te ontdekken voor perfecte etiketten!

Zo maakt u makkelijker etiketten in Word

Factuur maken in Word

Enkele tips om de perfecte etiketten te maken in Word

Het opmaken van etiketten voor bijvoorbeeld een fysieke mailing is iets waar u niet te lang mee bezig wilt zijn, maar het is wel belangrijk dat het goed gebeurt. Wanneer u de eerste keer veel tijd hierin heeft gestoken is het onnodig om de volgende keer “het wiel opnieuw uit te moeten vinden”. Wij geven u hieronder een aantal tips om etiketten maken in Word gemakkelijker te maken.

1. Maak een template. Deze kunt u als basis gebruiken. U kunt u dan volledig focussen op de inhoud en hoeft zich om de structuur geen zorgen meer te maken. Online zijn veel gratis templates te vinden. U kunt ook een professioneel sjabloon laten maken door Word-sjabloon.nl, zodat uw huisstijl goed wordt doorgevoerd en de mogelijkheden van Word optimaal worden gebruikt.

2. Zorg dat de huisstijlkleuren en logo’s op de juiste manier in de etiketten verwerkt is. Wanneer dit goed is gedaan geeft het een professionele en herkenbare uitstraling aan de mailing. Houd er wel rekening mee dat het etiket niet te druk wordt. De belangrijkste functie van een etiket is natuurlijk het adres tonen.

3. Maak gebruik van invoervelden. Dit maakt het makkelijker voor iedereen om met het sjabloon te werken, zonder dat er extra uitleg dient te worden gegeven. Wij kunnen de opmaak hiervan voor u verzorgen en deze op basis van uw input inrichten. U kunt bijvoorbeeld makkelijk een deel van een adressenlijst selecteren, waarna de etiketten uit de printer rollen.


Een goed etiketten-sjabloon: Compleet en gebruiksvriendelijk

Wilt u de tijd die u heeft gestoken in het opzetten van een etikettenblad niet iedere keer opnieuw kwijt zijn? Maak dan gebruik van een sjabloon om de structuur en/of de huisstijl te borgen. Een Word-sjabloon kan ook slim gemaakt worden, bijvoorbeeld door extra functionaliteiten toe te voegen op het lint van Word. Ook is een directe koppeling met uw CRM-systeem mogelijk. Word-sjabloon.nl heeft veel koppelingen beschikbaar voor de meest gebruikte CRM-systemen. Zo zorg je ervoor dat etiketten maken in word gemakkelijker en sneller gebeurd.

Extra functionaliteiten

extra functionaliteiten in een Word sjabloon

word sjablonen met ondersteuning voor meerdere versies van microsoft office

Direct een offerte om een agenda sjabloon te laten maken?

Bent u geïnteresseerd in een agenda maken in Word? Of wilt u een bestaand sjabloon aanpassen of juist uitbreiden met intelligente functies? Laat het ons weten en wij sturen u een scherpe offerte!

Uw naam*

Bedrijfsnaam

E-mail*

Telefoonnummer

Onderwerp

Aantal sjablonen

Geef een korte omschrijving van uw offerte-aanvraag*

Bestaand ontwerp of voorbeeld meesturen?

verwijder

verwijder

verwijder

verwijder

verwijder

Nog een bestand toevoegen