Agenda maken in Word? Gebruik een sjabloon!

Agenda maken in Word? Gebruik een sjabloon!

Bent u van plan een agenda te maken in Word? Zorg dan dat u een goede opbouw heeft. Gebruik een sjabloon om een agenda te maken. Word sjablonen helpen u om de juiste structuur te geven aan uw agenda. Het opzetten van een agenda die voldoet aan de richtlijnen van uw bedrijf en alle informatie beschikt kan veel tijd kosten. Tijd die u niet iedere keer opnieuw wilt hoeven investeren. Met een agenda sjabloon kunt u eenvoudig de structuur en onderdelen van eerdere agenda’s hergebruiken. Daarnaast kunt u tekstblokken hergebruiken die optioneel toegevoegd moeten kunnen worden.

Zo maakt u makkelijker een agenda in Word

Factuur maken in Word

5 tips om een goede agenda te maken in Word

Een vergadering moet soepel verlopen. Een agenda maken in Word helpt hierbij. Word-sjabloon.nl geeft u vijf handige tips om een goede agenda te maken in Word.

1. Maak een template. Deze kunt u als basis gebruiken. U kunt u dan volledig focussen op de inhoud en hoeft zich om de structuur geen zorgen meer te maken. Online zijn veel gratis templates te vinden. U kunt ook een professioneel sjabloon laten maken door Word-sjabloon.nl, zodat uw huisstijl goed wordt doorgevoerd en de mogelijkheden van Word optimaal worden gebruikt.

2. Zorg dat de huisstijl op de juiste manier in de agenda verwerkt is. Wanneer dit goed is gedaan geeft het een professionele en herkenbare uitstraling aan het document. Indirect zal men de vergadering ook belangrijker achten dan wanneer de agenda op een kleurloze wijze wordt gepresenteerd.

3. Waar? Wanneer? Wie? Zorg dat duidelijk is waar en wanneer de vergadering is en wie er bij aanwezig zullen zijn. Op deze manier kan er geen twijfel over deze zaken bestaan.

4. Bepaal een helder en concreet doel. Wanneer u dit doet vergroot u de kans op een soepel verloop van een vergadering, waarbij duidelijk naar het gegeven doel toe gewerkt kan worden.

5. Definieer gespreksonderwerpen en wees foutloos. Het definiëren van gespreksonderwerpen kan bijdragen aan het efficiënter verlopen van de vergadering. Uiteraard heeft een foutloze agenda een positief effect op uw bijdrage aan de vergadering en voorkomt onnodige discussie bij fouten.


De perfecte agenda maken in Word: Compleet en overzichtelijk

Wilt u de tijd die u heeft gestoken in het maken van een goede agenda in Word niet iedere keer opnieuw kwijt zijn? Maak dan gebruik van een sjabloon om de structuur of stukken tekst goed te kunnen borgen. Een Word-sjabloon kan ook slim gemaakt worden, bijvoorbeeld door extra functionaliteiten toe te voegen op het lint van Word. Ook is een directe koppeling met uw CRM-systeem mogelijk. Word-sjabloon.nl heeft veel koppelingen beschikbaar voor de meest gebruikte CRM-systemen.

Extra functionaliteiten

extra functionaliteiten in een Word sjabloon

word sjablonen met ondersteuning voor meerdere versies van microsoft office

Direct een offerte om een agenda sjabloon te laten maken?

Bent u geïnteresseerd om een agenda sjabloon te laten maken in Word? Of wilt u een bestaand sjabloon aanpassen of juist uitbreiden met intelligente functies? Laat het ons weten en wij sturen u een scherpe offerte!

Uw naam*

Bedrijfsnaam

E-mail*

Telefoonnummer

Onderwerp

Aantal sjablonen

Geef een korte omschrijving van uw offerte-aanvraag*

Bestaand ontwerp of voorbeeld meesturen?

verwijder

verwijder

verwijder

verwijder

verwijder

Nog een bestand toevoegen